6. juuli 2011

I PÄEV - 13. JUUNI 2011 - ESMASPÄEV

Ühesõnaga, plaan oli Tibidega minna rongireisile Tatarimaale festivalile. Kuna ees ootas Ühesõnaga, plaani oli Tibidega minna rongireisile Tatarimaale festivalile. Kuna ees ootas segane suvi, siis osad tüdrukud otsustasid, et nemad ei tule kaasa, olime minemas viiekesi, aga siis tuli Maarja lagedale oma uudisega, et tema ootab beebit … siis loobusime reisist kõik. Noh ja lõpuks tuli välja, et festival jäeti üldse ära.

Meil oli aga juba täitsa arvestatav summa kogutud ja päris nii sama ei tahtnud ka lasta minna. Siis tegingi ettepaneku minna puhkama Jurmalasse SPA-sse. See mõte pliksidele meeldis ja asusin kohe broneeringute kallale. Lisaks SPA-le võtsime kohe ka Livu Veepargi piletid. Otsustasime minna liinibussiga ja natuke seigelda. Nii me puhkama läksimegi.


Algas esimene reisipäev

Seekord ei alanud reis hommikul vara, mis on üldiselt minu puhul tavatu. Sai rahulikult hommikupoolikul tööl käidud ja asjad pakitud. Imelik oli kohvrit kokku panna, sest ühtegi esinemiseks vaja minevat asja ei pidanud sinna paigutama.

15:45 kiirbussiga sõitsime Tallinna. Selle sõidu peal midagi märkimisväärset ei juhtunud. Buss, praam, buss, nagu ikka. Tiiu ema oli meile kaasa küpsetanud pirukaid, mis me praamis kõik pintslisse pistsime. See, et Tiiu ema meile teele kaasa küpsetab, on saanud armsaks traditsiooniks. Katre ööbis meist eraldi, läks venna juurde. Meie ülejäänud, aga Liisa õe lahkel loal, kolisime selleks ööks sisse Kersti korterisse, mis asus kohe bussijaama kõrval. Hommikul hea kohe bussile hüpata.


Vallutasime oma kottidega väikese korteri. Perenaist polnud kodu ja ei jäänud meiegi sinna konutama. Läksime Sikupilli ostukeskusesse õhtust sööma. Tibidega on lihtne, nimeta ainult Mc või Hes ja söögimure lahendatud. Nii ka see õhtu. Hesburgerist sai eined võetud ja kõigil kõhud täis. Mina valisin siiski kõrval letist ühe pasta roa ja see maitses hästi.

Kõhud täis, tegime tiiru ka remonditavas Rimis. Mitte ei leidnud kaupu üles, nii ümber oli paigutatud ja osa nurgataguseid hoopis kinni. Hommikusöögiks oli vaja miskit muretseda ja tänuks öömaja eest, ostsin Kerstile ühe veini. Seni kui Triin ja Marie oma sisseoste sooritasid, istusime meie ülejäänutega pingil ja mõtisklesime kahe mehe üle, kes koos poodlesid. Isa ja poja jaoks tundus vanusevahe liiga väike, aga miks ostavad kaks meesterahvast koos süüa, pakivad koos kotti ja maksavad koos … noh, andis mõtlemisainet.

Kui Kersti juurde tagasi jõudsime, läks lahti Jenga mänguks. Küll tekitas põnevust ja elevust. Silmad põlesid, sõrmed sügelesid, Tibid olid kõik põrandal ringis ümber torni. Kilkeid kostus kah. Kersti tuli ka koju. Tal oli mingisuguselt ürituselt üle jäänud soolast kringlit meile näksimiseks. Seda sai ka mängu kõrvale söödud. Nii see õhtu möödus. Lõpuks oli kell juba oma tunni jagu üle kesköö, kui hakati magama sättima. Kõik mahtusime ilusti ära. Triin ja Marie ei pidanudki koridori põrandale minema. Uni võis tulla


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar